Planritningar – första utkast

Här är de ritningar som vi har tagit fram i samarbete med det arkitektkontor som vi samarbetar med – Testbed Studio. Vi kommer att fortsätta fila på dem under hösten men de stora dragen är nu satta, även om de gemensamma utrymmena är väldigt skissartade eftersom vi vill rita dem när gruppen är större. Här är en länk till ritningarna i PDF.

Vi är så glada för alla intresseanmälningar vi fått. Så spännande att läsa och tänka att några av oss kommer bo tillsammans!

Ni som har gjort intresseanmälan har fått inbjudan till vår träff den 11 augusti, då vi samlas vid huset på Sege park (all info står i ert mejl). Glöm inte att tacka ja till den, så vi vet vilka som kommer 🍓🥐!

Vill du bo i Röda oasen men kanske inte fyllt i vår intresseanmälan än? Gör det nu, den är öppen augusti ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s