Tack för visat intresse nu är intagningsprocessen avslutad för den här gången!

Vi är så glada att det är så många som visat intresse för att bo i Röda oasen! Tyvärr är ju huset inte stort nog att rymma oss alla, tvärtom är det få lediga lägenheter, och de flesta som sökt har tyvärr inte fått erbjudande om plats.

Men vi vill passa på att säga att vi märker av ett intresse både hos andra byggherrar och kommunen att stötta byggemenskaper och initiativ till kollektivhus. Kanske är det någon eller några som vill dra igång en egen process? Hör av er isåfall! Annars finns ju också föreningen KIM (kollektivhus i malmö) så håll koll på dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s