Hej alla kollektivhusintresserade!

Vi är så glada att så många har skickat in intresseanmälan för våra hyresobjekt. Snart kommer vi lägga upp vad den exakta hyran kommer att bli (kolla upp det i intresseformuläret!) och senare i höst hör vi av oss angående visning av huset och intervju till er som blir aktuella. Om någon av er skickat in anmälan men inte fått besked på att den kommit fram så vore det jättebra om ni skickade in en anmälan igen, för säkerhets skull. Det vore ju väldigt tråkigt om vi missar någon. Ha det gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s