Huset fullt!

Nu är vi glada för att vi funnit många fantastiska nya medlemmar och kollektivvänner som vill bo med oss i både bostadsrätterna och hyresrätterna. Nu hoppas vi på att vi hinner klart så att vi kan flytta in snart! =)

2 reaktioner till “Huset fullt!”

 1. GRATULERAR till att ni nu äntligen kan se slutet av den långa vägen. Jag har tänkt på er OFTA och ibland undrat om mitt beslut att inte ansöka om att ansluta mig till er och Röda Oasen var rätt. Men nu är det som det är och vi går alla vidare framåt. En dag hoppas jag kunna komma och hälsa på och kanske dricka en kopp kaffe ihop med några av er ute på gräsmattan. Än en gång LYCKA TILL MED ALLT!!!!
  Hälsar er
  Greta-Stina Engelbert

  Gilla

  1. Tusen tack Greta-Stina! Självklart ska du komma och dricka kaffe på gräsmattan en vacker dag när trädgården är i sin ordning!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s